25 Eylül 2009 Cuma

Okurlara Özür

Ey siz, bu blogu yazmaya teşvik olan okurlar. Size bir süredir özür borçluyum. Doğru düzgün yazı yazamıyorum, bayramınızı bile kutlayamadım. En başta geçmiş bayramınız mübarek olsun.

Çok şey oldu bu arada tabi ki. Ligde bir haftasonu daha geçildi ve Galatasaray-Fenerbahçe galibiyetlerle yollarına devam ederlerken Beşiktaş yine yokları oynadı maalesef. Nonda'nın 5, Baros'un 4 gol attığı ligde Beşiktaş'ın 3 gol atmış olması üzücü.

Formula 1'de fırtınalar esti. Renault, 2 sene içinde bir başka dalavere daha yaparsa F1'den men edilme cezası aldı. Flavio Briatore ömür boyu, Pat Symonds 5 yıllık men cezaları aldılar. Buna rağmen Renault, takım olarak F1'de kalmaya devam edeceğini açıkladı. Dün itibari ile de en büyük iki sponsorları ING ve Mutua Madrileña'yı kaybettiler. Bu haftasonu Singapur'da araçlarının her yerinde Renault yazacak.

12 Dev Adam, Yunanistan'a akıl almaz bir şekilde kaybetti, klasman maçlarına kaldı ve onları da pek takmadığından 8. oldu şampiyon olabileceği turnuvada. Ama o kadar zaman geçti ki bu olayın üstünden sanki yıllar önce olmuş gibi geliyor.

Önümüzde Polonya'da gerçekleştirilecek Voleybol Şampiyonası, bir haftasonu daha lig maçları ve Formula 1'de Singapur GP'si var. Ama ben yine yokum. Üstüste 3. haftasonunu Istanbul dışında (3ü de farklı yerlerde) geçireceğimden dolayı maalesef Singapur yarışını izleyemeyeceğim, içimde devasa bir uktedir. Galatasaray maçına muhtemelen elimde bavullarla gidiyor olacağım ama gitmeye azimliyim.

Tabi bu, bir kaç gün daha bloga yazı yazamayacağım anlamına geliyor maalesef. Size de bunu söyleyeyim ki "lan denyo, salladı bu işleri" demeyin. Seviyorum ben sizleri halbuki. Kendinize iyi bakın.

2 yorum:

geico dedi ki...

Biz de sizi seviyoruz:)
Ne için gittiğinizi yazmamışsınız ama iyi tatiller demek geldi içimden...

Sinan Kolat dedi ki...

tatil değil ama mecburi de değil, güzel sebeplerle
ama
geri dönüşüm inşallah süper olacak