15 Nisan 2009 Çarşamba

Ali Okancı'ya Sorularınız

Ali Okancı'yı biliyorsunuz; kendisi ekranlarda, Penne Arabiata'sı blogosfer'de karşımızda. Blog alemlerinde yazılarını okuduğumuz, yorum yaptığımız Ali Okancı'ya bu sefer kendi sorularınızı iletebilirsiniz. Zaman zaman uefa.com'un futbolcular için yaptığı "ona buna sorularınızı iletin" gibi bir deneyim bu. Işte bu sefer sizler, bizden biri diyebileceğimiz (ne de olsa hepimiz blogidmanyurdu çatısı altındayız) Ali Okancı'ya aynısını yapabilirsiniz.

Kısaca tanıtmak gerekirse Ali Okancı, Marmara Üniversitesi Iletişim Fakültesi mezunu. 10 yıldır medya sektöründe. TV8'de başladığı kariyerinde 7 yıllık NTV tecrübesi de bulunan Okancı, 1.5 yıldır Habertürk Spor Servisinde çalışıyor. Kendisi blogunda da bahsettiği gibi adımları teker teker çıkmış. Spor ve kendisiyle ilgili soruların yanında tecrübesi ve bilgisi ile medya sektöründe çalışmak isteyen arkadaşların da çokça işine gelecektir sorularınız. 

Sorularınızı ezeli.ebedi33@gmail.com adresine pazar geceyarısına kadar yollayabilirsiniz. Salı günü de şu an bulunduğunuz sayfada sorularınızın cevabını okuyabilirsiniz. 

Soru-Cevap seanslarının ilki için katılımlarınızı bekliyoruz. 

3 yorum:

kutay dedi ki...

mail adresinde bir hata mı var?. adres tanınmadı diyor...

Sinan Kolat dedi ki...

denedim bir sorun yok gibi ama tekrar yazayim
ezeli.ebedi33@gmail.com
ayni sorun tekrar ederse haber verirsen sevinirim. Tesekkurler

kutay dedi ki...

bu sefer yolladım.. halloldu.. teşekkürler....