20 Temmuz 2009 Pazartesi

Batsın Bu Dünya

O kadar beklenmedik ve üzücü vefat haberleri, o kadar sık bir şekilde gelmeye başladı ki neyi nasıl yazacağımı bilemiyorum. Ekranların sessiz simalarından Orhan Şengürbüz'dü ilk ayrılan. Karısının yaşam mücadelesine, kendisinden çok şey vermiş olsa gerek ani bir beyin kanamasıyla hayatını kaybetti. Hayatın başta Şengürbüz ailesi olmak üzere hepimizi ters köşeye yatırması denilebilir buna en azından. Ercan Taner, kendi köşesinde arkadaşlarından gelen taziye haberlerinin ilk önce Vedat Okyar için olduğunu sandığını yazmış. Maalesef bugün o haberi de almış bulunuyoruz. Büyük Beşiktaşlı Vedat Okyar da dalgalı saçlarını alıp gitti. Iki güzel insanın da toprağı bol olsun.

Bunun yanında motorsporları dünyası da beklenmedik kayıplar verdi haftasonu. Hem 4 tekerlekte hem 2 tekerlekte dünya şampiyonu olan tek kişi John Surtees'in oğlu Henry Surtees, Brands Hatch'te yapılan F2 yarışında bir başka aracın kopan tekerleğinin kendisine isabet etmesi sonucu daha 18 yaşında hayatını kaybetti. Gerçek anlamda görülmez kaza, bu kadar erken ve beklenmedik olması çok daha acı veriyor. Son vefat haberi de Bulgaristan'dan. Seneye Dünya Ralli Şampiyonası'na dahil olma adayı Bulgaristan Rallisi'nde Brain Lavio'nun Peugeot 207'si 7. etapta yoldan hızlı bir şekilde çıkmış ve sağ tarafını bir kayaya çarpmış. Lavio'nun co-pilotu Flavio Guglielmini de olay sırasında hayatını kaybetmiş. Pilot ise yaralı ve hastanede. Bu olaydan sonra Bulgaristan Rallisi de iptal edilmiş.

Eski Celtic'li John Hartson'dan gelen haberler de pek iç açıcı değil maalesef. 34 yaşındaki forvete geçen hafta testis kanseri teşhisi konmuştu, daha sonra da hastalığın ciğerlere ve beyne sıçradığı anlaşılmıştı. Durumunun kritik olduğu haberleri dolaşıyor an itibari ile. Umarım zor mücadelesini yener ve sağlığına kavuşur kendisi de.

Haftaya çok güzel bi başlangıç olmadı, inşallah başka kötü haber duymayız. Bu post bitmeli artık.

Hiç yorum yok: